Po krátké odmlce se vracíme k oblíbenému tématu, totiž k receptům na oblíbená jídla. Dnes se podíváme, jak připravit správný segedínský guláš a na co... (1. 10. 2012)
Pokud alespoň občas rádi ochutnáte dobré víno - a přitom se o něm třeba chcete i dozvědět něco více - pak tu pro vás máme... (17. 9. 2012)
Důraz na zdravé potraviny, to je trend současnosti. Kupujeme je nejen na farmářských trzích, ale pečlivě si vybíráme také v běžných samoobsluhách, a třeba za bio potraviny... (4. 9. 2012)
Nescafé Dolce Gusto slaví páté narozeniny na českém trhu a přichází se smrští novinek: Těmi nejdůležitějšími jsou v pořadí již třetí model populárního kávovaru s názvem... (27. 8. 2012)
Existuje řada triků, jak uchovat zeleninu a ovoce čerstvé. Jedním z klíčů je uchování ve správné teplotě, dalším vhodná úprava a pomoci mohou i vakuově... (22. 8. 2012)
S novou kolekcí porcelánu a příborů značky Côté Table přichází Le Patio Lifestyle. Zbystřit pozornost by tedy měli všichni ti, kdo milují stolování s nádechem luxusu. Značka... (8. 8. 2012)
Slavnostního představení za účasti španělské módní návrhářky Agatha Ruiz de la Prada se v Praze v minulém týdnu dočkal nový kávovar Nescafé Dolce Gusto Piccolo... (30. 4. 2012)
Pokud oceníte dobré víno, zřejmě alespoň čas od času zajdete do nějaké vinotéky. Jsou ale i vinařství, která produkují kvalitní vína v objemech, pro něž... (16. 4. 2012)
Na pokles poptávky v cestovním ruchu reagují mnohé restaurace snižováním cen a bohužel někdy i kvality svých služeb. Jde to ale i jinak: Se zajímavým... (20. 2. 2012)
Nejen na konci dlouhé zimy bojuje lidské tělo s nedostatkem vitaminů, proto je důležité je stále doplňovat. A začátek jara, který se snad konečně blíží, je... (15. 2. 2012)