Mikrovlnná trouba, ať už vestavná či volně stojící, je nyní součástí téměř každé kuchyně. Řada z nás ji ale stále vnímá pouze jako prostředek k... (25. 1. 2012)
Poslední lednový týden bude v Praze již počtvrté patřit i vínu: Festival Prague Wine Week nabídne speciální ochutnávky vín ve vybraných restauracích, slavnostní předávání cen i... (16. 1. 2012)
Milujete přípravu kulinářských specialit, nad nimiž vaše okolí žasne? Pak možná oceníte novou kolekci Philips Robust, díky níž budete mít všechny své kuchyňské pomocníky na... (14. 12. 2011)
To, že ne každé víno je vhodné k archivaci, už dnes vědí i ti, kdo se o vína nijak zvlášť nezajímají. Méně se už ovšem... (19. 10. 2011)
Na tři měsíce se od října ve vybraných tuzemských restauracích změní vzhled známé skleněné lahve vody S.Pellegrino; na její etiketě se objeví zářivý výtvor italského... (19. 9. 2011)
Evropský řád rytířů vína, cca 200 let starý, nově zrekonstruovaný degustační sklep, moravské bio víno nebo typická odrůda Pálavy, Ryzlink vlašský – to jsou hlavní... (5. 9. 2011)
Pohodová letní atmosféra na terase u rybníčku, domácí pečivo na stole v košíčku, výborná kuchyně i samotný objekt restaurace, který je zřejmě první moderní stavbou... (24. 8. 2011)
Dnes vám zde opět nabídneme zajímavé recepty z jedné z pražských restaurací. Tentokrát budou mít vůni Řecka a pocházejí od šéfkuchaře restaurace Kavala, která během... (27. 7. 2011)
Vinotéka v domácnosti? Zní vám to podezřele? Vinotéky zatím nejsou tolik rozšířené jako jiné domácí spotřebiče, avšak jejich oblíbenost má šanci i vzhledem k cenové... (18. 7. 2011)
Salát z tuňáka s mangem, chilli a zeleninou, filet z bizona s kávovo-kakaovou krustou a omáčkou z granátového jablka, kotleta z mořského ďasa plněná mangoldem... (27. 6. 2011)