Kukuřičný krém a zapékaný uzený pstruh s toasty, no uznejte, to zní jako perfektní kombinace, která zasytí a zahřeje. A přitom jde o zdravé jídlo.... (1. 5. 2016)
Milujete kávu? Pákový kávovar lze považovat za cenově nejpřístupnější domácí alternativu profesionálních strojů. Příprava kávy v něm sice zabere o něco více času, než v... (1. 2. 2016)
Slavného českého panovníka čeká v příštím roce kulaté výročí. V roce 2016 totiž uplyne již 700 let od narození našeho „otce vlasti“, krále a císaře... (9. 12. 2015)
Proč utrácet peníze za luxusní šampaňské, když nám stejné potěšení může dopřát kvalitně připravený klasický sekt? Právě s touto myšlenkou vzniklo sdružení českých a moravských... (10. 10. 2015)
Svá nová červená vína ročníku 2013 představilo v Praze vinařství Ludwig. Patří mezi ně třeba Rulandské modré v kategorii výběru z hroznů, které vyzrálo do... (18. 5. 2015)
Statistiky ukazují, že až 90 % střevních potíží může být bakteriálního původu. Nejčastěji bakterie napadají lidský organismus prostřednictvím zkaženého jídla nebo pití. Kvůli vysokým venkovním... (4. 5. 2015)
Chutnou teplou večeří podle následujícího receptu si můžeme zpříjemnit několik zimních večerů, které máme ještě před sebou. Nabízí se hned dvě pizzové varianty, buďto si... (16. 2. 2015)
Příprava noků je nejenže poměrně hravou záležitosti, ale pokud zvolíte ty správné suroviny, můžete si hladinu pozitivních hormonů zvýšit i při jejich konzumaci. Nevěříte? Pojďme... (26. 1. 2015)
Rádi experimentujete a ochutnáváte nové věci? Milujete kávu? Nabízíme vám tipy na to, jak si kávu ozvláštnit, a to prostřednictvím různých druhů koření. Které se... (12. 1. 2015)
V mnohých rodinách z vánočního tácu nejčastěji mizí léty osvědčené tradiční cukroví, mezi které bezpochyby patří i linecké. Inspirovat se můžete různými recepty, stačí zaměnit jednu... (15. 12. 2014)