Pokud v prodejnách zdravé výživy, když tam náhodou zabloudíte, pochybujete nad chutností nabízených pokrmů, možná je na čase přehodnotit své postoje. Dnes se společně podíváme... (30. 11. 2009)
Když se řekne „salát“, většina z nás si zřejmě vybaví nějaké zdravé a – podle nátury každého z nás – i dobré, nebo naopak zcela... (9. 11. 2009)
Vybrat si nebo připravit dobré jídlo může být někdy složitější, než se na první pohled zdá. Obzvláště tehdy, objevují-li se na jídelním lístku (nebo třeba... (2. 11. 2009)
Švestková povidla patří mezi tradiční české pochoutky – i když správnější by bylo uvést, že oblíbená jsou nejen u nás, ale třeba také v Německu... (12. 10. 2009)
Víme, že někdo by whisky nikdy nekazil tím, že z ní vytvoří míchaný nápoj. Většina z nás ale takto konzervativní nepochybně není – a i... (16. 9. 2009)
Začne-li se mluvit o pokrmech z humra, řada lidí si představí drahá jídla v luxusních restauracích. Tohoto mořského živočicha si ale – neméně luxusně – můžeme... (7. 9. 2009)
Když se řekne Sangria, většině z nás se zřejmě vybaví slunné pláže nebo stinné uličky španělských měst. Sangria již dávno ale nepatří jenom tam, odkud pochází.... (12. 8. 2009)
Losos je krásným dokladem faktu, že zdravé jídlo může být i dobré. A nejen dobré, ale prostě vynikající. Ať už si jako základ pokrmu vyberete... (5. 8. 2009)
Nejdříve jsem myslel, že se mi to snad jenom zdá. Ale ukázalo se, že ne. Jak jsem mohl udělat takovou strašnou chybu a nepodívat se,... (blog, 30. 7. 2009)
Mojito (čteno mochito) se šplhá stále výš v žebříčku popularity míchaných nápojů, a to jak ve své standardní verzi, tak v různých variantách – obzvláště pak... (27. 7. 2009)